Actievoorwaarden

1. De Meer Voordeelkaart geeft je recht op kortingen oplopend tot maximaal 70% op al jouw dagjes uit of de leukste deals voor thuis en gezondheid.

2. Registeren op de Meer Voordeelkaart kan tot en met 30-9-2022. Na registratie is het mogelijk om 3 maanden onbeperkt gebruik te maken van de voordelen.

4. De Meer Voordeelkaart is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op de website meervoordeelkaart.nl

5. De Meer Voordeelkaart is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor de pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

6. De genoemde ticket prijzen zijn inclusief BTW.

7. Aangekochte tickets via het Meer Voordeelkaart platform kunnen niet worden gewijzigd.

8. Aangekochte tickets via het Meer Voordeelkaart platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

9. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

10. Aanbiedingen die worden getoond op het Meer Voordeelkaart platform behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

11. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

12. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde Meer Voordeelkaart codes en/of tickets.

13. Leden van de Meer Voordeelkaart ontvangen automatisch 30, 14 en 7 dagen voor de einddatum van het lidmaatschap een aanbieding om het lidmaatschap te verlengen.

14. Door het gebruik van de Meer Voordeelkaart ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

15. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240